УВАГА! Підвищення кваліфікації у 2021-2022 н.р.

Шановні колеги, кафедра природничо-математичної освіти і технологій пропонує курси підвищення кваліфікації за різними формами навчання


В меню Навчальна цього сайту визначено теми підвищення кваліфікації за напрямами і посилання на дистанційні модулі.

  1. Дистанційна форма навчання . 
    1. Окремі модулі Програми накопичення кредитів для вчителів, що мають проходити атестацію з 2022 року і пізніше, а також вчителів з інших областей, що мають атестуватися в 2022 році, але мають набрати більше або менше ніж 3 кредити за вимогами місцевих департаментів освіти. Вчителі м. Києва від школи отримують логіни і паролі, обирають певну кількість курсів і отримують сертифікати після завершення навчання. Для вчителів, які працюють не в місті Києві реєстрація 
    2. Тематичні курси (за запитами закладів освіти, можливо на інших платформах). Для запитів надішліть на е-пошту (o.nazarova@kubg.edu.ua) запит від школи із зазначенням термінів і тематики (приклад запиту) та наданням списку учасників для отримання сертифікату).  Список учасників надається в алфавітному порядку, Прізвище, ім’я, по батькові повністю (для сертифіката). Якщо школа має потребу опанувати певну тему, викладачі кафедри можуть розробити нові навчальні модулі.
  1. Очна і змішана форма навчання 
    1. Програма підвищення кваліфікації за очною та змішаною формами навчання на базі закладів загальної середньої освіти на їх запити. 
    2. Вебінари для вчителів можуть бути складовою тематичних курсів (дистанційних, змішаних)  на запити шкіл, або у вигляді консультацій за темами, які пропонуються на курсах підвищення кваліфікації.

Тематичні курси і вебінари можуть проводити кілька викладачів кафедри. Вебінари проводяться вівторок, середа, четвер за попереднім записом у навчальному відділі.

З анонсами модулів можна ознайомитись на Ютуб каналі кафедри

Реєстрація на очні заняття або тематичні курси, технічний супровід вебінарів за змішаною формою та виготовлення сертифікатів виконується працівниками навчального відділу.

Leave a Reply