Результати 11.11.22 Всеукраїнська науково-практична конференція «Дистанційне та змішане навчання як засіб реалізації індивідуальної траєкторії професійного зростання педагога»

Всеукраїнська науково-практична конференція «Дистанційне та змішане навчання як засіб реалізації індивідуальної траєкторії професійного зростання педагога»

Для участі в конференції зареєструвалось – 474 учасники. В умовах воєнного часу не всі учасники змогли взяти участь у синхронному дистанційному форматі. Учасники отримали покликання на матеріали конференції.

В конференції взяли участь 282 учасники, зокрема 53,1% учителів, науково-педагогічних працівників, керівників закладів освіти (директори та заступники директорів), методисти інститутів післядипломної освіти, аспіранти, логопеди, психологи, спеціалісти відділів освіти. В цілому на конференції були представники навчальних закладів із областей України. Найбільше учасників зареєструвалось з Запорізької області (52,3%), міста Києва (21,7%), Донецької та Дніпропетровської областей (по 4,1 %), Київської області (3,4%).

Доповіді на пленарних і секційних засіданнях, статті підготували 41 особа.