Очні курси для вчителів математики в січні 2023 року

З 20 по 26 січня пройшли очні курси підвищення кваліфікації 30 вчителів міста Києва. В дружній атмосфері вчителі обмінялись досвідом, поспілкувались на теми “Як організувати навчання в умовах війни за дистанційною та змішаною формою навчання?”, “Як організувати дослідницьку діяльність учнів за допомогою сучасних цифрових інструментів?”, “Як реалізувати компетентнісний підхід на уроках математики та які задачі дозволять це зробити?”

у Науковому ліцеї/пансіоні «Міжнародна зелена школа ім. Клима Чурюмова» вчителі взяли участь у  презентації “Green STREAM хаб в бомбосховищі як освітній простір 21 століття”., яка висвітлює досвід фізмат шкіл Ізраїля.

Спікерами для вчителів були:
  • Воротникова Ірина , завідувачка кафедри природничо-математичної освіти і технологій ІПО Київського університету імені Бориса Грінченка, канд. пед. наук, доцент:
  • Басов Дмитро, вчитель математики вищої категорії ТОВ «ПЗОЛ «ШКОЛА БАЗИС» М. КИЇВ»;
  • Ірина Жданова, засновниця громадської організації “Фонд “ВІдкрита політика”  і першого в Україні приватного наукового ліцею – Міжнародна зелена школа ім. Клима Чурюмова (з 2020), кандидатка історичних наук.

Матеріали курсів Ви знайдете на сторінках сайту Столичний центр відкритої освіти.