Долучились як спіорганізатори до Всеукраїнської конференції 20-21 жовтня «STEM-ОСВІТА: ДОСВІД, ВИКЛИКИ, ІДЕЇ ТА РІШЕННЯ»

Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації
Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти»
Інститут післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка
Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського Позашкільний навчальний заклад «Центр науково-технічної творчості молоді «Політ»
Шановні колеги!
ЗАПРОШУЄМО ВАС до участі у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «STEM-ОСВІТА: ДОСВІД, ВИКЛИКИ, ІДЕЇ ТА РІШЕННЯ» (у режимі інтернет-конференції),яка відбудеться 20-21жовтня 2022 року
ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ КОНФЕРЕНЦІЇ:
1. STEM-освіта як засіб підвищення якості викладання природничо-математичних дисциплін в умовах Нової української школи.
2. STEM-освіта у закладах дошкільної освіти.
3. Особливості STEM-освіти у закладах позашкільної освіти.
4. STEM-освіта у процесі професійної підготовки фахівців технічних, інженерних,природничих та педагогічних спеціальностей у закладах вищої освіти.
5. Інноваційні форми та засоби STEM-освіти.
У межах Конференції планується проведення: пленарної сесії у асинхронному режимі та наукових заходів у режимі синхронної (онлайн) взаємодії.
Для участі у Конференції просимо до 15 жовтня 2022 року пройти реєстрацію за посиланням: https://bit.ly/3TU5sVv
Форми участі у Конференції: виступ або участь у обговоренні питань онлайн-заходів;доповідь у вигляді відеозапису, статті, тез, слайдової або постерної презентації. Участь у Конференції є безоплатною. Учасники Конференції отримають електронний сертифікат участі.
Програма та всі матеріали конференції будуть розміщені на сайті Конференції: https://bit.ly/3L1vrpV
Тези для участі в Конференції, відеовиступи та матеріали для постерного обговорення просимо надсилати до 18 жовтня 2022 року на адресу: nauk@zoippo.net.ua
Тези наукових доповідей, оформлені згідно з вимогами (додаток 1), будуть опублікованими до 23.11.2022 в офіційному Електронному збірнику наукових праць КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР (ISSN 2223-4551) за посиланням: https://www.zoippo.zp.ua/…/pub…/el_gurnal/el_gurnal.html